Websiteservice

Websiteservice

Onze webservice is een zeer persoonlijk verhaal.

Standaard zetten wij de webhosting juist,  verhuizen de gehele site, database, mailboxen en zo wat meer dingentjes.
Toch zijn sommige van mening naast de standaard opzet (zeker bij nieuwe klanten met een nieuwe website) dat een aangepaste service nodig is vandaar ook onze websiteservice.

Wij verzorgen hoofdzakelijk de websites die onder de motorkap een wordpress systeem heeft met daar bij de thema´s zoals de klant dat graag wilt zien,  niet alleen in werking maar ook in zijn “look and feel”
Eigen logo´s bepaalde functies of tot complete webshops worden omgedraaid met alle betaalopties erbij.
Voordelig is natuurlijk bij ons dat er geen SSL certificaten direct aangekocht dienen te worden maar wij onze websites GRATIS mee kunnen beveiligen op de aanvraag van de klant.

In onze websiteservice leveren wij dus een standaard kale website op, die onze klanten zelf gaan “invullen” met inhoud die ze zelf erop willen.
Sommige van onze klanten laat de inhoud over na toelevering aan ons,  wij verzorgen dan ook de gehele website en laten ons dan voorzien van de informatie die nodig is te publiceren.

De prijzen?

Standaard een “kale” website leveren wij nagenoeg zonder kosten,  afhankelijk van de bijgenomen webhosting of niet.
Thema´s zijn via ons gratis te verkrijgen of wij kopen deze aan en berekenen deze zonder meerkost door aan onze klant.
Het liefste werken wij met de thema´s die via Elegant Themes komen, deze zijn vaak gratis te verkrijgen via ons.

De resterende prijzen zijn niet te vernoemen daar wij natuurlijk eerst moeten weten hoe of wat,  de tijd die we eraan dienen te besteden en zo zaken meer.
Natuurlijk U kunt altijd bij ons informeren naar de websiteservice mogelijkheden,  U bent niet de eerste die eventueel van onze jarenlange ervaring gebruik zult maken.

ideeën om te delen

Service is ons handelsmerk

Hier enkele voorbeeldjes van onze klanten.
NIET iedereen laat na de opzet de inhoud over aan ons,  waarmee het soms gebeurd dat enkele niet bijgewerkt worden en hun functionaliteit aan het verliezen is.
Of U het nu zelf doet of een ander,  wij of een ander persoon die dichter bij U staat,  het maakt niet uit,  maar zowel prive als zakelijk,  doet U er niets verder aan,  U zult niet gevonden worden,  Uw concurrent die wel enige arbeid aan de website geeft,  zal hoger in de lijsten komen en heel veel meer bezoekers hebben op de website,  waarmee ook simpeler meer omzet gegenereerd zal worden

 

Een van onze realisaties is gemaakt voor Amadeus Restaurants,  die wij bijhouden in script onderhoud waar we ook het bedrijf Resengo een hand je helpen met het reservatiesysteem juist werkende te houden voor deze restaurants.

Amadeus-Restuants

Een Nederlandse fotograaf die het een leuk aantal foto´s publiceert,  toffe unieke foto´s die ook te koop zijn.

partyenconcert

World People Dating, op Europees gebied een aardige dating website voor iedereen. Een simpel gebeuren zonder te veel franjes en kosten, een degelijke website met een meest simpele plugin in een handomdraai live gezet.

World People Dating

Een online kookboek waar je bezoeker zelf de chef kan zijn,  zijn recepten en blogs te publiceren,  erg leuk voor de hobbykok en professionele.

Pitta Cizbiz

Een eigen website dat onze tak weergeeft van de 360° graden fotografie

360 tours

Een van Vlaamse DJs is DJFerre,  wij mochten hiervoor een basis neerzetten,  die hij zelf verder invult,  de basis met goede kleurstelling en indeling dat makkelijk te bewerken is.

DJ FERRE online

Een project van onszelf dat makelaars en andere de mogelijkheid geeft gratis reclame te maken voor de panden die in de aanbieding zijn,  we proberen hier ook de 360° video´s in te krijgen en een referentie naar 3dvista,  het software programma voor 360° foto en film,  waar wij de Nederlandse versie voor leveren.

Property free posting

 

We hebben een leuke website online gezet die de uitbater zelf heeft ingevuld en dit ook zelf zal bijhouden,  een frisse website voor verzorgende behandelingen zoals massages, verzorging,  nagels en zo wat zaken meer.

Piushaven Tilburg

De Fotograaf uit Tilburg (NL) die op een site zich helemaal aan het uitleven is,  vernieuwing,  speciale hoekjes en veel meer kan je op de website vinden.

Piushaven Tilburg

KIEKENS…. spare-ribs, beenham en mosselen,  alles “zo veel als je kan” eten…..

Amadeus-Restuants

Wij vertegenwoordigen het Spaanse bedrijf 3dvista in hun software,  werken er zelf mee en geven ook hier en daar ondersteuning in dezen  3dvista kopen doe je goedkoper en leuker via ons,  in onze eigen taal.

Official Reseller 3dvista software in het Nederlands

De plugin die je in 2 tellen een dating website geeft, waarbij je alleen nog maar de promotie hoeft te doen,  makkelijk en zeer eenvoudig en in het Nederlands

WPdating plugin in het nederlands voor wordpress

Hier een Nederlandse website met WP-Dating

Romantic date
Freddie de Roeck zijn persoonlijke website waarbij ook zijn foto´s deelt.

Freddie de Roeck

Reacties zijn gesloten